Seksverhaal: Danny gepijpt door twee modellen

Toen de 18-jarige Danny de Vries solliciteerde op een baantje bij een deftige mode-ontwerpster, had hij nog geen idee wat hem te wachten stond. De eigenaresse, Annette Dujardin, was van Franse afkomst en zei meerdere malen liever een meisje te hebben gehad voor de functie. Maar personeel vinden was moeilijk en ze zat omhoog, dus werd het toch maar Danny die de eerstkomende zaterdag mocht beginnen. “Het is zwaar werk” waarschuwde ze hem. “En doe goed je best, wanneer mijn meiden iets nodig hebben word je geacht voor ze te rennen, begrepen?” Danny knikte. Hij begreep het volkomen.

De modellen waren niet erg onder de indruk van Danny op zijn eerste dag. Hij zag er ruw uit, had ongewoon veel baardgroei voor zijn 18 jaar en zijn haar zat alsof hij elke kapper ter wereld wilde beledigen. Maar hij deed zijn werk goed en aan het eind van de dag had niemand wat over hem te klagen gehad. Danny vond het werk leuk, ook omdat de modellen weinig schaamte leken te hebben voor hun lichaam. Aan het eind van de werkdag had hij alle modellen al meerdere keren met ontblote borsten gezien. Hij kreeg er, onervaren als hij nog was met vrouwen, zelfs af en toe een flinke stijve van.

Vooral toen Kathy, een Engelse meid met volle lippen en een slank figuur, voorover gebogen stond om een slipje aan te trekken juist toen bij binnenkwam. Hij kon tussen haar kleine stevige billen door een glimp van haar kale kutje opvangen en moest zijn best doen zijn stijve lul te verbergen. Gelukkig leek geen van de aanwezigen dat op te vallen, druk bezig als ze waren. De volgende dag had hij minder geluk. Dit keer was het Sophie, een Française met een opmerkelijk grote boezem voor haar ranke lijf, die haar borsten onbeschaamd naar hem richtte toen ze de koffie aanpakte die hij haar kwam brengen. Hij had haar borsten de vorige dag al van afstand bewonderd maar van zo dichtbij kon hij zijn ogen niet meer van ze afhouden. Sophie grinnikte toen ze zag dat hij onder de indruk was.

“Kijk nu eens naar die Danny zeg” zei ze in Engels met een zwaar Frans accent. “Hij geeft zijn ogen goed de kost”. Daphne, Amerikaanse, draaide zich om en lachte toen ze zag hoe rood Danny zijn hoofd was geworden. “Gosh,” zei ze “De arme jongen, hoe kan hij nu jouw fantastic pair of tits weerstaan?” “Sorry Danny, we plagen je maar wat hoor” zei Sophie toen ze zag dat Danny gegeneerd wegkeek. Hij kon wel door de grond zakken. Daphne was echter minder coulant dan Sophie. Ze liep naar hem toe, haalde haar vingers door zijn haar om het wat meer in model te brengen, ondertussen een beetje tuttend met haar lippen alsof ze wat stond te overpeinzen. “Yes, met je haar in model en zonder die wilde baard zou je echt een cutie zijn hoor Dan” zei ze, terwijl ze hem met beide handen op zijn schouders eens goed bekeek. “En als ik me niet vergis is die bobbel niet je padvinderszakmes” vervolgde ze, en liet haar hand over zijn borst naar zijn kruis glijden, zijn nog steeds keiharde piemel losjes beet pakkend.

“Heb je al eens seks gehad Danny?” vroeg ze aan hem. Zonder wat te zeggen schudde Danny zijn hoofd. “Wil je daar nu verandering in brengen?” Na een korte aarzeling schudde Danny nog steeds zwijgend zijn hoofd. Ja, dat wilde hij wel! Was dit soms nog steeds een grap vroeg hij zich wel meteen af. Nou nee, Daphne was bloedserieus. Dat bleek wel toen ze eerst haar eigen kleren uittrok en toen Danny zijn broek losmaakte. Ze kraaide van pret toen bleek dat Danny gezegend was met een fors formaat piemel. Ze liet zich op de grond zakken en begon aan zijn lul te likken. Sophie stond met pretogen en open mond toe te kijken. In het Frans mompelde ze dat hij groter was dan welk vriendje ze ooit had gehad. Mon Dieu…

Daphne nam zijn grote stijve lul diep in haar mond en voor het eerst in een paar minuten tijd maakte Danny weer geluid. Het was een langgerekte kreun want Daphne wist wat ze deed. Ze gaf kleine rukken aan zijn lul en nam zijn ballen soms in haar hand om ze lichtjes te masseren terwijl ze haar ding deed met haar tong en lippen. Sophie lachte niet meer, ze was op de tafel gaan zitten en speelde met haar schaamlippen terwijl ze gebiologeerd toekeek hoe Daphne haar mondje om Danny zijn pik op en neer bleef schuiven. Danny had het zwaar. Hij was nog nooit gepijpt en liep al twee dagen bloedgeil rond. Hij was bang dat hij al snel haar mond zou vullen met zijn zaad en voelde zijn ballen al samenkrimpen, klaar om te spuiten. Hij maakte steeds luidere protestgeluiden en toen Daphne door kreeg wat het probleem was liet ze zijn lul plots uit haar mond glijden. Sophie trok een teleurgesteld gezicht.

“Finger my pussy” zei ze tegen Danny. Ze stond op en begon hem te zoenen en Danny deed zijn best om haar kutje te vinden. Hij voelde tussen haar benen. Daar was het warm en heel nat. Hij vond zachte warme glibberige flapjes waarvan hij wist dat het haar schaamlippen moesten zijn en ging ertussen op zoek met zijn wijsvinger. Hij kon alleen niks vinden. Plots stootte Daphne haar heupen omhoog en voelde hij ineens, lager dan hij eerst tastte, een warme opening. Hij liet zijn vinger naar binnen glijden en begon haar zachtjes te vingeren.

“Oh God magic fingers” kreunde Daphne. “More, more” zuchtte ze en Danny stak ook zijn middelvinger in haar kutje. Ze vond het blijkbaar lekker en al snel nam zijn zelfvertrouwen toe en durfde hij haar dieper en sneller met zijn vingers te neuken. Daphne bewoog mee op zijn bewegingen. Vanuit zijn ooghoeken zag hij dat Sophie inmiddels een been op de stoel naast zich had gezet en wijdbeens haar kutje zat te verwennen. Ze had haar ogen dicht. Af en toe deed ze die open om te kijken hoe Daphne werd gevingerd maar was dan al weer snel met gesloten ogen met zichzelf bezig. Danny genoot van het uitzicht en toen hun blikken elkaar kort vingen glimlachten ze naar elkaar. Sophie knipoogde en begon zichzelf toen demonstratief verleidelijk even zo te vingeren dat Danny perfect uitzicht had op haar glanzende kutje. Wat een dag, dacht hij, wie had dit gedacht!

 

 

“Still one more” kreunde Daphne en korte tijd nadat hij ook zijn ringvinger in haar kutje liet glijden voelde hij ineens dat haar kutje veel nauwer werd. Daphne schokte tegen hem aan en kreunde luid in zijn hals, waarna hij haar kutje ineens voelde samentrekken en weer loslaten, samentrekken en weer loslaten, wel een halve minuut lang totdat ze uiteindelijk alleen nog maar heel strak voelde om zijn vingers. Ze ademde zwaar met haar gezicht tegen zijn hals. Naast zich hoorde Danny hoe Sophie ook al haar hoogtepunt bereikte. Ze was veel stiller dan Daphne, ze ademde alleen steeds dieper en kwam daarna met een langgerekte zucht klaar. Hij zag dat ze beefde en er trokken een paar flinke rillingen door haar lijf. Toen beide meiden hun orgasme hadden gehad wist Danny niet meer wat hij nu moest doen. Gelukkig wist Sophie wel wat er nog moest gebeuren. Ze wekte Daphne uit haar post-orgastische trance en zei “We moeten hem niet vergeten hoor”.

Ze gaf het goede voorbeeld door voor Danny plaats te nemen. Ze ging met haar billen op haar voeten zitten, haar handen lagen op haar knieën. Daphne, die inmiddels weer wat was bijgekomen, volgde snel haar voorbeeld. Twee knappe gezichten keken omhoog naar Danny en zijn stijve lul begon meteen weer te steigeren. Sophie pakte hem beet en begon hem af te trekken. Daphne likte aan het uiterste puntje van zijn eikel, wat een goddelijk gevoel gaf.

Hoe lang hij hier nog wel van wilde genieten, het duurde nog geen 20 seconden voor Danny klaarkwam. Sophie kneep zijn lul stevig in haar hand en rukte aan zijn eikel. Zo spoot hij zijn zaad over haar gezicht. Na een flinke straal over haar wangen richtte Sophie zijn lul op haar enorme tieten en daar spoot hij nog meerdere keren overheen. Ook de laatste druppels werden door Sophie vakkundig uit zijn lul geknepen waarna ze bewonderend het resultaat bekeek.

“That’s a lot of cum dude” zei Daphne. “How about you blow that load in my pussy tomorrow?”