Simple Flirt – Odeco vibrator

 

 

De Simple Flirt vibrator zit in eenvoudige, maar mooie verpakking. De vibrator ziet er op het eerste oog ook erg simpel, maar modern uit. Standaard wit, niks bijzonders. Gemaakt van ABS. Hij heet dan ook niet voor niks de Simple Flirt. Hij wordt geleverd met oplader en een boekje. Helaas zit er geen bewaarzakje bij. Ik ben een groot voorstander van oplaadbare vibrators. Geen gehannes met batterijen. Zodra je hem oplaadt begint het al, de ring in de bol wordt rood. Zo kan je zien dat hij aan het opladen is. Zodra hij opgeladen is, wordt de ring groen. Klaar voor gebruik!

Simple Flirt vibrator de test:

De lengte (20cm) en de dikte zijn prima. Niet te groot, niet te klein. Hij heeft twee drukknoppen. Een aan en uit knop en een knop om de snelheid en het ritme mee te bepalen. In het begin dacht ik dat dit een normale vibrator was. Maar niets is minder waar. Het kan wel een normale vibrator zijn, die stand zit er ook op. Maar hij heeft iets speciaals. Er zitten 5 vibrerende delen in deze vibrator. In het topje zit er een en de andere vier zitten verdeeld over de vibrator. Je kan hem op de stand zetten waar hij in het begin niks lijkt te doen, maar zodra hij huid aanraakt begint te trillen. Dit kan dus alleen het topje van de vibrator zijn of voor de helft of gewoon helemaal! Als je hem gebruikt om je clitoris mee te stimuleren trilt alleen het topje. Breng je hem helemaal in, dan trilt hij over de gehele lengte.

Ik ben echt aangenaam verrast door deze vibrator. Het leuke aan deze vibrator is dat bij elke stand de kleur van de ring veranderd. De vibraties van de Simple Flirt vibrator zijn gelukkig lekker, niet te zachtjes. Het geluid dat hij maakt valt reuze mee en hij is makkelijk schoon te maken, want hij is helemaal glad! Deze blijft vooraan in mijn nachtkastje liggen! Dit is een vibrator die ik voor deze prijs echt zou aanbevelen!

De beste seksspeeltjes online kopen