Bad Kitty Stimulatie Cockring (penissleeve, penisring)

Bad Kitty Stimulatie Cockring

De Bad Kitty Stimulatie Cockring is een elastische penisring van synthetisch rubber die er in mijn ogen meer uitziet als een penissleeve. Aan de basis zit een grotere penisring (4,3 cm) en aan het uiteinde een kleinere penisring (2,3 cm), die zijn verbonden met een gekarteld element ‘voor haar’. De hele ‘penisring’ is een kleine 6cm, maar hij is elastisch genoeg om de 8cm te halen als je je best doet.

Bad Kitty Stimulatie Cockring: Best draagbaar

De Bad Kitty Stimulatie Cockring is niet heel moeilijk om te krijgen, hij is rekbaar genoeg. In eerste instantie was ik er alleen niet over uit of ik hem alleen om de schaft van de penis moest schuiven of dat de grotere ring ook om de ballen geschoven kon worden. Het kan allebei. Mijn voorkeur gaat ernaar uit om hem over de ballen te schuiven omdat hij dan tijdens het vrijen niet zo makkelijk afschuift. Dit was wel een probleem als ik hem alleen over de schaft aandeed, wat ik erg ongemakkelijk vond. Maar goed, voor alles is dus een oplossing.

De beste seksspeeltjes online kopen

Bad Kitty Stimulatie Cockring: Leuk voor eventjes

De kartels zijn niet onplezierig. Bij het penetreren wordt de vagina extra gestimuleerd, zowel aan de ingang als van binnen. Omdat een vagina de neiging heeft tegendruk te zetten voelt je de penisring (sleeve) ook tegen de penis aangedrukt worden, wat ook erg fijn aanvoelt. Wel is het verstandig om het tempo laag te houden, aangezien de kartels anders schurend aan gaan voelen. Voor mij is de Bad Kitty Stimulatie Cockring dan ook vooral leuk om mee te beginnen, maar kan hij op een gegeven moment wel weer af. Het is fijn, maar niet te lang. Ik heb deze penisring ook anaal getest, wat in essentie hetzelfde resultaat oplevert. Houd het tempo laag. De kartels voelen wel fijn aan, maar het kan schurend aan gaan voelen. Daarnaast moet ik ook zeggen dat zowel anaal als vaginaal ik aanraad om een flinke hoeveelheid glijmiddel te gebruiken, gewoon om het net iets prettiger te maken.

Conclusie over de Bad Kitty Stimulatie Cockring

De Bad Kitty Stimulatie Cockring is best grappig om een keer te proberen, en met enige voorzichtigheid voelt hij best goed aan. Voor een tientje zou ik hem niet laten liggen in ieder geval, al is het maar om zo nu en dan even gek mee te doen. Een prima hebbedingetje dus.