Ovo – B2 Cockring (vibrerende penisring van OVO, de B2)

Ovo – B2 Cockring (vibrerende penisring)

De Ovo B2 cockring ziet er mooi uit. De lijnen van het ontwerp zijn mooi, het materiaal voelt zacht aan en de trilling is zacht en aangenaam in de hand. Maar werkt hij nog steeds zo goed in het heetst van de strijd?

Het meest eenduidige antwoord daarop is volgens mijn partner en mij: nee. Eerst de goede punten. De Ovo B2 ziet er netjes uit, is in strak wit design en ziet er ook luxe uit. De bediening is middels een klein zilverkleurig knopje aan de zijkant. Achter dat knopje zit een los element met daarin twee kleine knoopcelbatterijen LR41 en het trilelement zelf. Door het materiaal wat op te rekken kun je dat eruit peuteren en zo nodig de batterijen vervangen. Volgens de productinformatie is de vibrator spatwaterdicht. Dit hebben we niet getest, maar lijkt wel aannemelijk door het ontwerp. Verder wordt hij geruisloos genoemd. Dat is zeker waar. Zelfs van dichtbij is de tril bijna niet te vernemen.

Dat is voor ons ook meteen een van de nadelen. De tril is zo stil en zwak dat hij tijdens het gebruik bijna niet te voelen is. En daar gaat dan meteen een groot deel van de functionaliteit. Het comfort voor de man is ook verre van ideaal. Het materiaal is heel zacht en rekbaar, maar zit toch wel erg strak om de penis heen. Zo strak dat het eigenlijk niet meer lekker is. Verder draaide deze Ovo vibrerende penisring ook steeds de verkeerde kant op waardoor hij helemaal geen nut meer had.

Voor ons was deze Ovo B2 vibrerende penisring een grote sof. Mijn man vertelde ook dat hij wel vaker een cockring had gebruikt, ook om langer een hardere erectie te kunnen houden, maar dat deze toch wel erg onpraktisch was. Hij ziet er mooi uit en is geruisloos, maar daar houdt het dan ook wel op. En dat is wat ons betreft toch echt niet genoeg.

Sextoys kopenOnline seksspeeltjes bestellen