EroGlide Toycleaner (Deze toycleaner werkt doormiddel van een spray).

EroGlide Toycleaner

Deze toycleaner werkt doormiddel van een spray. De geur is erg chemisch! Op de verpakking staat dat er alcohol op natuurbasis in zit, maar de geur doet vermoeden dat er pure alcohol in zit. Je sprayt de cleaner nadat je je seksspeeltje hebt gebruikt op je seksspeeltje en laat het een klein minuutje intrekken, daarna kan je hem nog onder de hete kraan houden of er een doekje overheen halen. Hij laat geen restjes of iets dergelijks achter en droogt erg snel. Dit komt denk ik door de alcohol…

Er zitten verder geen stoffen in die de kwaliteit van je seksspeeltje kunnen aantasten. Tenminste niet dat ik heb kunnen ontdekken en of ervaren. Deze cleaner is niet duur en zeer fijn in gebruik! Heb vandaag even alle speeltjes een “onderhoudsbeurt” gegeven met deze cleaner.