Seksspeeltje: Flores Roseo (Close2You) vibrator

 

 

Kijk, dit zijn de producten waar mijn geile hartje wel sneller van gaat kloppen. Het komt in een supermooi doosje van karton met 2 laatjes erin. In het bovenste laatje zit de vibrator en in het onderste doosje zit een paars fluwelen opbergzakje, een zakje met toycleaner, een paars cockringetje, een boekje met beschrijving en een flaconnetje met glijmiddel. Toe maar! Het ziet er vrouwelijk, netjes en megaverzorgd uit. Alleen daarvoor al 100 punten.

Flores Roseo (Close2You): Handig grafiekje

Wat ik persoonlijk ook super vind is dat de verschillende vibratiemodi (hoe de vibrator trilt dus) in een grafiekje is weergegeven in het bijgeleverde boekje. Normaal gesproken moet je bij vibo’s het hele trilschema gewoon doorwerken (en dat doe je alsnog wel), maar om zo grafisch te zien hoe alles trilt is erg grappig. Hij heeft dus 8 verschillende trilstandje (3 x gewoon, maar verschillend in sterkte en 5 x in verschillende ritmes). Welke je lekker vindt hangt waarschijnlijk van de vrouw af, maar ook van het moment.

Flores Roseo (Close2You): Een echte orgasmatron!

Je kan de trilstandjes gemakkelijk doorlopen en je kan ook gemakkelijk bij het knopje om dit te doen. De Flores trilt zowel in het koppetje (die komt als je ‘m niet helemaal naar binnen brengt tegen je G-spot aan). Het andere trilding trilt tegen je klitje. En ik kan er niet meer van maken dan dat dit echt een goed en geil product is. Je kan er gemakkelijk van klaarkomen. Ik ben zelf in ieder geval dol op speeltjes die zowel in mij trillen als tegen m’n klitje trillen (zie maar eens een man te vinden die dat kan!). Orgasmatronnetje dus, dit ding. Ook gemakkelijk schoon te maken trouwens. Het enige minpuntje, als ik dan toch een minpuntje moet verzinnen, is dat deze Close 2 You op batterijen werkt en niet oplaadbaar is. Maar dat is dan ook het enige.

Vibrator kopen? Alle Vibrators online